BEMUTATKOZÁS

Pozitron-Diagnosztika Központ

Budapest XI. kerületében, elegáns, barátságos, megnyugtató környezetben, 4 szintes egészségügyi centrumunkban fogadjuk pácienseinket. Szolgáltatásaink között megtalálható számos képalkotó diagnosztikai eljárás és szakrendelés is.

A PET/CT vizsgálat központunkban NEAK által – és saját finanszírozott formában is elérhető. A vizsgálathoz szükséges izotópot saját laborunkban állítjuk elő. A PET/CT vizsgálat a leggyakoribb daganatos megbetegedések esetén -ma már rutinszerűen – alkalmazott hibrid képalkotó diagnosztikai eljárás.

MR vizsgálataink orvosi beutaló nélkül, saját finanszírozásban vehetők igénybe. Az általunk kiadott leletet szakmailag magasan képzett radiológusok készítik el, minden vizsgált területhez egy adott specialista szakorvos tartozik.   

CT vizsgálatokat orvosi beutalóval végzünk saját finanszírozásban. A diagnosztikus CT vizsgálataink mellett elérhető speciális CT vizsgálatunk a Cardio-CT is, mellyel a szív- koszorúerek és érrendszeri panaszok vizsgálhatók.  Alacsony sugárdózissal végzett Tüdő-CT vizsgálatunk évente egy alkalommal beutaló nélkül igénybe vehető.

Mammográfiai csomagunkban egy digitális mammográfiás vizsgálat, valamint emlő ultrahang és fizikális vizsgálat kérhető.

Ultrahang vizsgálatokat is végzünk, nagy tapasztalattal rendelkező radiológus szakorvosaink várják.

A képalkotó vizsgálatok mellett az alábbi szakrendelések érhetők el intézményünkben:

Kardiológiai szakrendelésünk a hagyományos kivizsgálásoknál használatos eszközök teljes spektrumával rendelkezik. (EKG, terheléses EKG, ECHO, ABPM, stb.)

Endokrinológia -és diabetológiai szakrendelésünk során lehetősége van a központunkban elvégezhetőlabordiagnosztikai csomagok valamint ultrahang vizsgálatot is igénybe venni. Probléma esetén pedig citológiai mintavételre is sor kerülhet intézetünkben. A szakrendelés mellett dietetikusunk segítségével a táplálkozási tanácsadás is megoldott.

Gasztroneterológiai szakrendelésünk hamarosan eszközös vizsgálattal is kiegészül, ez azt jelenti, hogy gasztroszkópia és endoszkópia is igénybe vehető lesz napokon belül. A szakrendeléstől függetlenül elérhető a Helicobacter pylori kilégzéses teszt.

Érsebészeti szakrendelésünkön a visszeres panaszok kivizsgálásával is foglalkozunk. Helyben lehetőség van injekciós kezelés igénybe vételére.

Allergológia és immunológia szakrendelésünk során pácienseink különböző allergiás panaszait vizsgáljuk ki, melyekhez laborvizsgálati csomagok és Prick-teszt is elérhető.

Pszichiátriai szakrendelésünk tevékenységi körébe a pszichés problémák széles körének feltárása, diagnosztikája illetve azok kezelése, terápiája tartozik.

Központunkról:

A Pozitron-Diagnosztika Kft. 2004-ben alakult. Cégünk nem csak a különböző orvosi szolgáltatásokkal foglalkozik, hanem a gyógyításban, illetve a diagnosztikában alkalmazott izotópok előállításával is, melyet saját részecskegyorsítónk (ciklotron) radiokémiai üzemében állítunk elő.

Az elkészített nyomjelző anyagok egy részét mi magunk használjuk fel a PET/CT vizsgálatokhoz, másik részét pedig a más szolgáltatók számára értékesítjük. Központunk laboratóriumában jelenleg FDG-t és PSMA izotópot állítunk elő rendszeresen. Ezek mellett különböző izotópok előállítása is lehetséges kutatás céljából.

A szakmai hátteret nagy tapasztalattal rendelkező, főállású nukleáris medicina szakorvosok, radiológusok biztosítják.

Az elmúlt 15 évben a folyamatos szakmai fejlesztéseknek köszönhetően mára központunk nem csak PET/CT vizsgálóhely, hanem egy multimodalitással rendelkező képalkotó diagnosztikai központ.

 

Együttműködő intézmények

Pácienseink véleménye
Bámulatba ejtő, mind az építmény, a belső felszereltség és az itt dolgozók odaadó minőségi és színvonalas munkája, amely nagy mértékben hozzásegít ahhoz, hogy az embert átsegítsék a betegség okozta traumás állapoton. Mindenhez szívből gratulálok és köszönettel írom ezeket a sorokat.
Anonim

Minden munkatárs, kedves, szakszerű. Nagyszerűek a körülmények, nagy nyugalmat sugároz. A vizsgálat utáni útravaló pedig nagyon figyelmes.
Anonim

Az elmúlt 50 évben még nem találkoztam olyan nővérrel, aki ilyen ügyesen, fájdalommentesen, körültekintően látta volna el a feladatát, mint a vénás injekciót beadó asszisztens.
Anonim

Köszönöm, hogy ebben a nehéz időszakban ilyen emberséges, kiváló vizsgálatban részesültem. Az Önök hozzáállása biztos segíti az én és betegtársaim gyógyulását.
R.Gy.

Köszönjük a pontos precíz munkájukat! Minden nagyon szép és tiszta. Nagyon kedvesek és barátságosak, ritka az ilyen.

P.S.

Maximálisan elégedett voltam az előzetes részletes tájékozódással a vizsgálat és az asszisztencia munkájával. Amióta beteg lettem ilyen nyugodt, kiegyensúlyozott környezettel nem találkoztam.

Anonim

KAPCSOLAT

1117 Budapest, Hunyadi János út 9-11.
Recepció, betegfelvétel, betegirányítás:
+36 1 505-8888 | Mobil: +36 30 611 61 62
Tamáska Gizella - Ügyfélszolgálati vezető
110-es mellék | Mobil:  +36 30 229 46 49
Munkanapokon 8.00-tól 18.00-ig hívható.
Térkép

Pozitron-Diagnosztika Központ
Nagyvárad

www.petct.ro