BEMUTATKOZÁS

Pozitron-Diagnosztika Központ

Budapest XI. kerületében, elegáns, barátságos, megnyugtató környezetben, négyszintes egészségügyi centrumunkban fogadjuk pácienseinket. Szolgáltatásaink között megtalálható számos képalkotó diagnosztikai eljárás és szakrendelés is.

PET/CT vizsgálat központunkban társadalombiztosítás által finanszírozott, de akár magánszolgáltatásként is elérhető. A vizsgálathoz szükséges izotópot saját laborunkban állítjuk elő. A PET/CT vizsgálat a leggyakoribb daganatos megbetegedések esetén -ma már rutinszerűen – alkalmazott hibrid képalkotó diagnosztikai eljárás.

MR vizsgálataink NEAK finanszírozásban orvosi beutalóval, vagy saját finanszírozásban orvosi beutaló nélkül vehetők igénybe. Az általunk kiadott leletet szakmailag magasan képzett radiológusok készítik el, minden vizsgált területhez egy adott specialista szakorvos tartozik.   

CT vizsgálatokat orvosi beutalóval NEAK, illetve saját finanszírozásban is végzünk. A diagnosztikus CT vizsgálataink mellett kizárólag térítéses formában Cardio-CT is elérhető, mellyel a szív- koszorúerek és érrendszeri panaszok vizsgálhatók.  Alacsony sugárdózissal végzett Tüdő-CT vizsgálatunk évente egy alkalommal térítés ellenében beutaló nélkül igénybe vehető.

Komplex emlődiagnosztikai csomagunkban egy digitális mammográfiás vizsgálatot, valamint emlő ultrahangot és fizikális vizsgálatot tartalmaz. Igény esetén a háromdimenziós tomoszintézis elvégzésére, valamint emlőimplantátummal élő páciensek vizsgálatára is lehetőség van.

Ultrahang vizsgálatokat is végzünk, ahol betegeinket nagy tapasztalattal rendelkező radiológus szakorvosaink várják.

A képalkotó vizsgálatok mellett az alábbi szakrendelések érhetők el intézményünkben:

Kardiológiai szakrendelésünk a hagyományos kivizsgálásoknál használatos eszközök teljes spektrumával rendelkezik. (EKG, terheléses EKG, ECHO, ABPM, stb.)

Endokrinológia -és diabetológiai szakrendelésünk során lehetősége van a központunkban elvégezhető labordiagnosztikai csomagokat, valamint ultrahang vizsgálatot is igénybe venni. Probléma esetén pedig citológiai mintavételre is biztosítunk lehetőséget.

Gasztroneterológiai szakrendelésünkön gasztroszkópia és kolonoszkópia is igénybe vehető, akár altatásban is. 

Proktológiai szakrendelésünkön kiemelten foglalkozunk az aranyeres problémák kezelésével.

Érsebészeti szakrendelésünkön a visszeres panaszok kivizsgálásával is foglalkozunk. Helyben lehetőség van injekciós kezelésre.

Pszichiátriai szakrendelésünk tevékenységi körébe a pszichés problémák széles körének feltárása, diagnosztikája, illetve azok kezelése, terápiája tartozik.

Központunkról:

A Pozitron-Diagnosztika Kft. 2004-ben alakult. Cégünk nem csak a különböző orvosi szolgáltatásokkal foglalkozik, hanem a gyógyításban, illetve a diagnosztikában alkalmazott izotópok előállításával is, melyet saját részecskegyorsítónk (ciklotron) radiokémiai üzemében állítunk elő.

Az elkészített nyomjelző anyagok egy részét mi magunk használjuk fel a PET/CT vizsgálatokhoz, másik része pedig értékesítésre kerül. Központunk laboratóriumában jelenleg FDG és PSMA izotópot állítunk elő. Ezek mellett más izotópok előállítása is lehetséges.

A szakmai hátteret nagy tapasztalattal rendelkező, főállású nukleáris medicina szakorvosok, radiológusok biztosítják.

Intézményünk fennállása óta folyamatos szakmai fejlesztéseknek köszönhetően mára központunk nem csak PET/CT vizsgálóhely, hanem a képalkotó diagnosztikai eszközök teljes tárházával rendelkező egészségügyi intézmény

Pácienseink véleménye
Bámulatba ejtő, mind az építmény, a belső felszereltség és az itt dolgozók odaadó minőségi és színvonalas munkája, amely nagy mértékben hozzásegít ahhoz, hogy az embert átsegítsék a betegség okozta traumás állapoton. Mindenhez szívből gratulálok és köszönettel írom ezeket a sorokat.
Anonim

Minden munkatárs, kedves, szakszerű. Nagyszerűek a körülmények, nagy nyugalmat sugároz. A vizsgálat utáni útravaló pedig nagyon figyelmes.
Anonim

Az elmúlt 50 évben még nem találkoztam olyan nővérrel, aki ilyen ügyesen, fájdalommentesen, körültekintően látta volna el a feladatát, mint a vénás injekciót beadó asszisztens.
Anonim

Köszönöm, hogy ebben a nehéz időszakban ilyen emberséges, kiváló vizsgálatban részesültem. Az Önök hozzáállása biztos segíti az én és betegtársaim gyógyulását.
R.Gy.

Köszönjük a pontos precíz munkájukat! Minden nagyon szép és tiszta. Nagyon kedvesek és barátságosak, ritka az ilyen.

P.S.

Maximálisan elégedett voltam az előzetes részletes tájékozódással a vizsgálat és az asszisztencia munkájával. Amióta beteg lettem ilyen nyugodt, kiegyensúlyozott környezettel nem találkoztam.

Anonim

KAPCSOLAT

1117 Budapest, Hunyadi János út 9-11.
Recepció, betegfelvétel, betegirányítás:
+36 1 505-8888
Tamáska Gizella - Ügyfélszolgálati vezető
110-es mellék | Mobil:  +36 30 229 46 49
Munkanapokon 8.00-tól 18.00-ig hívható.
Térkép

Pozitron-Diagnosztika Központ
Nagyvárad

www.petct.ro