Vizsgálataink

A PET-CT vizsgálat a már széles körben elterjedt CT (computer tomográfia) vizsgálat és az utóbbi másfél évtizedben teret nyerő PET (pozitron emissziós tomográfia) eljárás ötvözéséből született.

A vizsgálat teljes képet ad a szívről és a szívkoszorúerek rendszeréről, közel 100 %-os biztonsággal képes a koszorúerek rendellenes fejlődésének kimutatására…

Központunkban egy teljesen új 2×128 szeletes Siemens Somatom Drive berendezésével végzünk CT vizsgálatokat magán és NEAK finanszírozott formában is.

Központunkban digitális mammográfiai vizsgálatot végzünk, amely meghaladja a hagyományos mammográfiás vizsgálat hatékonyságát!

Az alacsony sugárdózissal készült tüdő CT vizsgálat során, egyetlen légvétellel a tüdő egészéről vékonyrétegű metszeti képek készíthetők, így a röntgenfelvételen még nem látható gócok is felismerhetők.

Az orvostudomány több száz olyan betegséget vagy kóros állapotot ismer, amelynek laboratóriumban is kimutatható tünete van, illetve az észleléshez szükséges vizsgálatok száma is több százra tehető.

Az ultrahang egy olyan kíméletes diagnosztikai eljárás, amely a páciens számára nem okoz semmilyen megterhelést, kellemetlenséget. A vizsgálatokhoz szakorvosi beutaló nem szükséges.

A helicobacter pylori a legelterjedtebb emberi gyomor-bélrendszeri kórokozó. Hazánkban a felnőttek helicobacter pylori átfertőzöttsége 50-60 százalék közötti…

A perifériás érbetegség mérésére szolgál. Már tünetmentes, korai állapotban kimutatja az érbetegség, esetlegesen a fennálló mélyvénás érbetegség veszélyeztetettségét.

Központunkban lehetőség van patológus és radiológus szakorvos által együttesen asszisztált vékonytű mintavételre a gyanús területről, melynek lelete néhány napon belül elkészül.

084-calendar
Jelentkezzen be vizsgálatainkra, online időpontfoglalónk segítségével!

Pácienseink véleménye