MINŐSÍTÉSEK, AKKREDITÁCIÓK

A Pozitron-Diagnosztika Központ vezetősége és munkatársai minőségpolitika irányába elkötelezett célkitűzése a páciensek, ügyfelek tartós elégedettségének kivívása és megtartása. Ennek érdekében alakítottuk ki, működtetjük és folyamatosan fejlesztjük az ISO 9001 minőségirányítási és az gyógyszergyártás területén alapvető GMP előírásokat, a gyógyszergyártási minőségi követelményeket, biztosítva annak személyi, tárgyi, kommunikációs és módszertani feltételeit. Mindemellett kiemelten fontosnak tartjuk olyan akkreditációs rendszerekben való részvételünket, melyek a vizsgálataink magas szakmai színvonalát garantálják.
Pácienseink véleménye
Bámulatba ejtő, mind az építmény, a belső felszereltség és az itt dolgozók odaadó minőségi és színvonalas munkája, amely nagy mértékben hozzásegít ahhoz, hogy az embert átsegítsék a betegség okozta traumás állapoton. Mindenhez szívből gratulálok és köszönettel írom ezeket a sorokat.
Anonim

Minden munkatárs, kedves, szakszerű. Nagyszerűek a körülmények, nagy nyugalmat sugároz. A vizsgálat utáni útravaló pedig nagyon figyelmes.
Anonim

Az elmúlt 50 évben még nem találkoztam olyan nővérrel, aki ilyen ügyesen, fájdalommentesen, körültekintően látta volna el a feladatát, mint a vénás injekciót beadó asszisztens.
Anonim

KAPCSOLAT

1117 Budapest, Hunyadi János út 9-11.
Recepció, betegfelvétel, betegirányítás:
+36 1 505-8888
Tamáska Gizella - Ügyfélszolgálati vezető
110-es mellék | Mobil:  +36 30 229 46 49
Munkanapokon 8.00-tól 18.00-ig hívható.
Térkép

Pozitron-Diagnosztika Központ
Nagyvárad

www.petct.ro