Küldetés nyilatkozat

Mottó: A gyógyulás a pontos diagnózissal kezdődik!

Célunk, hogy a diagnosztikai szolgáltatások terén biztosítsuk mind az orvos szakmai igényeket, mind a páciensek számára a professzionális színvonalat, meghatározó intézménnyé váljunk az orvosi képalkotó diagnosztikai vizsgálatok terén, nem csak Magyarországon, hanem a környező országokban is.

Tevékenységünk során fontosnak tartjuk, hogy pácienseinket barátságos, kényelmes, megnyugtató környezetben fogadjuk.

Elkötelezettek vagyunk, hogy minden páciens számára, akinek szakmailag indokolt, elérhetőek legyenek képalkotó diagnosztikai vizsgálataink.

Kiemelt célunk, az együttműködés és részvétel olyan egészségügyi és tudományos intézetek kutatómunkáiban, melyek a daganatos betegségek leküzdését tűzték ki célul. Az egészség érték és mi ennek az értékteremtő folyamatnak a részeseivé szeretnénk válni.

Cégünk fontos tevékenysége az orvosi képalkotó diagnosztika mellett, a vizsgálatokhoz szükséges izotóp trészerek előállítása és forgalmazása.

A gyártás során a GMP előírások, a gyógyszergyártási minőségi követelmények betartása, a megrendelői igények gyors, pontos, szakszerű kiszolgálása elvárás, amelyet cégünk a folyamatos gyártás és logisztikai fejlesztés mellett teljesít.

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy dolgozóinknak, megfelelő magas színvonalú munkavégzési lehetőséget, tulajdonosainknak a cég folyamatos növekedését felelősséggel nyújtsuk.

Kókay András
Ügyvezető igazgató

084-calendar
Jelentkezzen be vizsgálatainkra, online időpontfoglalónk segítségével!

Pácienseink véleménye