KÜLDETÉS NYILATKOZAT

Küldetés nyilatkozat

Mottó:
A gyógyulás a pontos diagnózissal kezdődik!

Célunk, hogy a diagnosztikai szolgáltatások terén biztosítsuk mind az orvos szakmai igényeket, mind a páciensek számára a professzionális színvonalat, meghatározó intézménnyé váljunk az orvosi képalkotó diagnosztikai vizsgálatok terén, nem csak Magyarországon, hanem a környező országokban is.

Tevékenységünk során fontosnak tartjuk, hogy pácienseinket barátságos, kényelmes, megnyugtató környezetben fogadjuk.

Elkötelezettek vagyunk, hogy minden páciens számára, akinek szakmailag indokolt, elérhetőek legyenek képalkotó diagnosztikai vizsgálataink.

Kiemelt célunk, az együttműködés és részvétel olyan egészségügyi és tudományos intézetek kutatómunkáiban, melyek a daganatos betegségek leküzdését tűzték ki célul. Az egészség érték és mi ennek az értékteremtő folyamatnak a részeseivé szeretnénk válni.

Cégünk fontos tevékenysége az orvosi képalkotó diagnosztika mellett, a vizsgálatokhoz szükséges izotóp trészerek előállítása és forgalmazása.

A gyártás során a GMP előírások, a gyógyszergyártási minőségi követelmények betartása, a megrendelői igények gyors, pontos, szakszerű kiszolgálása elvárás, amelyet cégünk a folyamatos gyártás és logisztikai fejlesztés mellett teljesít.

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy dolgozóinknak, megfelelő magas színvonalú munkavégzési lehetőséget, tulajdonosainknak a cég folyamatos növekedését felelősséggel nyújtsuk.

Kókay András
Ügyvezető igazgató

Pácienseink véleménye
Bámulatba ejtő, mind az építmény, a belső felszereltség és az itt dolgozók odaadó minőségi és színvonalas munkája, amely nagy mértékben hozzásegít ahhoz, hogy az embert átsegítsék a betegség okozta traumás állapoton. Mindenhez szívből gratulálok és köszönettel írom ezeket a sorokat.
Anonim

Minden munkatárs, kedves, szakszerű. Nagyszerűek a körülmények, nagy nyugalmat sugároz. A vizsgálat utáni útravaló pedig nagyon figyelmes.
Anonim

Az elmúlt 50 évben még nem találkoztam olyan nővérrel, aki ilyen ügyesen, fájdalommentesen, körültekintően látta volna el a feladatát, mint a vénás injekciót beadó asszisztens.
Anonim

Köszönöm, hogy ebben a nehéz időszakban ilyen emberséges, kiváló vizsgálatban részesültem. Az Önök hozzáállása biztos segíti az én és betegtársaim gyógyulását.
R.Gy.

Köszönjük a pontos precíz munkájukat! Minden nagyon szép és tiszta. Nagyon kedvesek és barátságosak, ritka az ilyen.

P.S.

Maximálisan elégedett voltam az előzetes részletes tájékozódással a vizsgálat és az asszisztencia munkájával. Amióta beteg lettem ilyen nyugodt, kiegyensúlyozott környezettel nem találkoztam.

Anonim

KAPCSOLAT

1117 Budapest, Hunyadi János út 9-11.
Recepció, betegfelvétel, betegirányítás:
+36 1 505-8888
Tamáska Gizella - Ügyfélszolgálati vezető
110-es mellék | Mobil:  +36 30 229 46 49
Munkanapokon 8.00-tól 18.00-ig hívható.
Térkép

Pozitron-Diagnosztika Központ
Nagyvárad

www.petct.ro