KÜLDETÉS NYILATKOZAT

Küldetés nyilatkozat

Mottó:
A gyógyulás a pontos diagnózissal kezdődik!

Hitvallásunk:
A pontos diagnózis alapja a gyógyításnak, vagyis a terápiás kezelésnek.

Célunk, hogy a diagnosztikai szolgáltatások terén biztosítsuk mind az orvos szakmai igényeket, mind a páciensek számára a professzionális színvonalat, meghatározó intézménnyé váljunk az orvosi képalkotó diagnosztikai vizsgálatok terén, nem csak Magyarországon, hanem a környező országokban is.

Tevékenységünk során fontosnak tartjuk, hogy pácienseinket barátságos, kényelmes, megnyugtató környezetben fogadjuk.

Elkötelezettek vagyunk, hogy minden olyan páciens számára, akinek szakmailag indokolt, elérhető legyen a PET-CT diagnosztikai vizsgálat.

Kiemelt célunk, az együttműködés és részvétel olyan egészségügyi és tudományos intézetek kutatómunkáiban, melyek a daganatos betegségek leküzdését tűzték ki célul. Az egészség érték és mi ennek az értékteremtő folyamatnak a részeseivé szeretnénk válni.

Cégünk fontos tevékenysége az orvosi képalkotó diagnosztika mellett, a vizsgálatokhoz szükséges izotóp trészerek előállítása és forgalmazása.

A gyártás során a GMP előírások, a gyógyszergyártási minőségi követelmények betartása, a megrendelői igények gyors, pontos, szakszerű kiszolgálása elvárás, amelyet cégünk a folyamatos gyártás és logisztikai fejlesztés mellett teljesít.

Elkötelezettséget érzünk az iránt, hogy dolgozóinknak, megfelelő magas színvonalú munkavégzési lehetőséget, tulajdonosainknak a cég folyamatos növekedését felelősséggel nyújtsuk.

Kókay András
Ügyvezető igazgató

Együttműködő intézmények

Pácienseink véleménye
Bámulatba ejtő, mind az építmény, a belső felszereltség és az itt dolgozók odaadó minőségi és színvonalas munkája, amely nagy mértékben hozzásegít ahhoz, hogy az embert átsegítsék a betegség okozta traumás állapoton. Mindenhez szívből gratulálok és köszönettel írom ezeket a sorokat.
Anonim

Minden munkatárs, kedves, szakszerű. Nagyszerűek a körülmények, nagy nyugalmat sugároz. A vizsgálat utáni útravaló pedig nagyon figyelmes.
Anonim

Az elmúlt 50 évben még nem találkoztam olyan nővérrel, aki ilyen ügyesen, fájdalommentesen, körültekintően látta volna el a feladatát, mint a vénás injekciót beadó asszisztens.
Anonim

Köszönöm, hogy ebben a nehéz időszakban ilyen emberséges, kiváló vizsgálatban részesültem. Az Önök hozzáállása biztos segíti az én és betegtársaim gyógyulását.
R.Gy.

Köszönjük a pontos precíz munkájukat! Minden nagyon szép és tiszta. Nagyon kedvesek és barátságosak, ritka az ilyen.

P.S.

Maximálisan elégedett voltam az előzetes részletes tájékozódással a vizsgálat és az asszisztencia munkájával. Amióta beteg lettem ilyen nyugodt, kiegyensúlyozott környezettel nem találkoztam.

Anonim

KAPCSOLAT

1117 Budapest, Hunyadi János út 9-11.
Recepció, betegfelvétel, betegirányítás:
+36 1 505-8888
Tamáska Gizella - Ügyfélszolgálati vezető
110-es mellék | Mobil:  +36 30 229 46 49
Munkanapokon 8.00-tól 18.00-ig hívható.
Térkép

Pozitron-Diagnosztika Központ
Nagyvárad

www.petct.ro