Rólunk

Budapest XI. kerületében, elegáns, barátságos, megnyugtató környezetben, 4 szintes egészségügyi centrumában fogadja a pácienseket. Szolgáltatásaink között elsősorban képalkotó diagnosztikai eljárások szerepelnek.

Daganatos betegség esetén a PET-CT vizsgálat, szív- és érrendszeri panaszok esetén pedig a Cardio-CT eljárás állrendelkezésre. Mindezek mellett igénybe vehető CT vizsgálat, labordiagnosztika, illetve pszichiátriai és kardiológiai szakrendelés is.

Labordiagnosztikai szolgáltatásunk keretében igénybe vehető általános belgyógyászati- és kardiológiai paneljeink, továbbá allergia vizsgálati csomagok is.

Kardiológiai magánrendelésünk a hagyományos kivizsgálásoknál használatos eszközök teljes spektrumával rendelkezik. Partnereink segítségével a foglalkozás egészségügy rendszerébe bekapcsolódva akár a menedzserszűrés is igénybe vehető.

A Pozitron-Diagnosztika Kft. 2004-ben alakult. Cégünk nem csak a különböző orvosi szolgáltatásokkal foglalkozik, hanem a gyógyításban, illetve a diagnosztikában alkalmazott izotópok előállításával is, melyet saját részecskegyorsítónk (ciklotron) radiokémiai üzemében állítunk elő.

Az elkészített nyomjelző anyagok egy részét mi magunk használjuk fel a PET-CT vizsgálatokhoz, másik részét pedig a más szolgáltatók számára értékesítjük.

A szakmai hátteret nagy tapasztalattal rendelkező, főállású nukleáris medicina szakorvosok, radiológusok, kardiológus és pszichiáter szakorvosaink biztosítják. Az orvosi csúcstechnológia hazai elterjesztéséhez elsősorban továbbképzések, tudományos konferenciák szervezésével és megrendezésével, szakmai ismeretterjesztő anyagok kiadásával kíván hozzájárulni.

Az Intézményben folyó tudományos munkában a legjobb hazai, valamint nemzetközi hírű külföldi szakemberek vesznek részt.

084-calendar
Jelentkezzen be vizsgálatainkra, online időpontfoglalónk segítségével!

Pácienseink véleménye