BEMUTATKOZÁS

Pozitron-Diagnosztika Központ

Budapest XI. kerületében, elegáns, barátságos, megnyugtató környezetben, 4 szintes egészségügyi centrumában fogadja a pácienseket. Szolgáltatásaink között elsősorban képalkotó diagnosztikai eljárások szerepelnek.

Daganatos betegség esetén a PET-CT vizsgálat, szív- és érrendszeri panaszok esetén pedig a Cardio-CT eljárás állrendelkezésre.  Mindezek mellett igénybe vehető CT vizsgálat, labordiagnosztika, illetve pszichiátriai és kardiológiai szakrendelés is.

Labordiagnosztikai szolgáltatásunk keretében igénybe vehető általános belgyógyászati- és kardiológiai paneljeink, továbbá allergia vizsgálati csomagok is.

Kardiológiai magánrendelésünk a hagyományos kivizsgálásoknál használatos eszközök teljes spektrumával rendelkezik. Partnereink segítségével a foglalkozás egészségügy rendszerébe bekapcsolódva akár a menedzserszűrés is igénybe vehető.

A Pozitron-Diagnosztika Kft. 2004-ben alakult. Cégünk nem csak a különböző orvosi szolgáltatásokkal foglalkozik, hanem a gyógyításban, illetve a diagnosztikában alkalmazott izotópok előállításával is, melyet saját részecskegyorsítónk (ciklotron) radiokémiai üzemében állítunk elő.

Az elkészített nyomjelző anyagok egy részét mi magunk használjuk fel a PET-CT vizsgálatokhoz, másik részét pedig a más szolgáltatók számára értékesítjük.

A szakmai hátteret nagy tapasztalattal rendelkező, főállású nukleáris medicina szakorvosok, radiológusok, kardiológus és pszichiáter szakorvosaink biztosítják. Az orvosi csúcstechnológia hazai elterjesztéséhez elsősorban továbbképzések, tudományos konferenciák szervezésével és megrendezésével, szakmai ismeretterjesztő anyagok kiadásával kíván hozzájárulni.

Az Intézményben folyó tudományos munkában a legjobb hazai, valamint nemzetközi hírű külföldi szakemberek vesznek részt.

 

Együttműködő intézmények

Pácienseink véleménye
Bámulatba ejtő, mind az építmény, a belső felszereltség és az itt dolgozók odaadó minőségi és színvonalas munkája, amely nagy mértékben hozzásegít ahhoz, hogy az embert átsegítsék a betegség okozta traumás állapoton. Mindenhez szívből gratulálok és köszönettel írom ezeket a sorokat.
Anonim

Minden munkatárs, kedves, szakszerű. Nagyszerűek a körülmények, nagy nyugalmat sugároz. A vizsgálat utáni útravaló pedig nagyon figyelmes.
Anonim

Az elmúlt 50 évben még nem találkoztam olyan nővérrel, aki ilyen ügyesen, fájdalommentesen, körültekintően látta volna el a feladatát, mint a vénás injekciót beadó asszisztens.
Anonim

Köszönöm, hogy ebben a nehéz időszakban ilyen emberséges, kiváló vizsgálatban részesültem. Az Önök hozzáállása biztos segíti az én és betegtársaim gyógyulását.
R.Gy.

Köszönjük a pontos precíz munkájukat! Minden nagyon szép és tiszta. Nagyon kedvesek és barátságosak, ritka az ilyen.

P.S.

Maximálisan elégedett voltam az előzetes részletes tájékozódással a vizsgálat és az asszisztencia munkájával. Amióta beteg lettem ilyen nyugodt, kiegyensúlyozott környezettel nem találkoztam.

Anonim

KAPCSOLAT

1117 Budapest, Hunyadi János út 9-11.
Recepció, betegfelvétel, betegirányítás:
+36 1 505-8888
Tamáska Gizella - Ügyfélszolgálati vezető
110-es mellék | Mobil:  +36 30 229 46 49
Munkanapokon 8.00-tól 18.00-ig hívható.
Térkép

Pozitron-Diagnosztika Központ
Nagyvárad

www.petct.ro