+36 1 505 8888

CARDIO-CT VIZSGÁLAT

A szívkoszorúerek gyors, pontos, fájdalommentes vizsgálata!
21. században Magyarországon továbbra is a szív- és érrendszeri megbetegedések tartoznak a vezető halálokok közé.

A vizsgálat

Központunkban működik az ország egyik legmodernebb sokszeletes CT berendezése amely a milliméternél is vékonyabb szeletekben készít képeket szívről. Az így elkészült képsorozatból a készülék képes három dimenzióban megjeleníteni a szívet és a koszorúereket.

A vizsgálat negatív eredménye 97-99%-os valószínűséggel kizárja a koszorúér-betegség (vagy infarktus) lehetőségét!

A vizsgálat elvégzését követően lehetőség nyílik arra, hogy a kardiológus szakorvos részletesen elemezze és megbeszélje a Önnel a Cardio-CT vizsgálati eredményét. Továbbá a kardiológus felvázolja a kezelési lehetőségeket, valamint részükre további kardiológiai gondozást biztosít. A konzultációra keddi napokon 08.00 – 14.00 óra között van lehetőség, előre egyeztetett időpontban. A konzultáció térítésmentes. 

A vizsgálat biztonságos, hiszen alkalmazásával elkerülhető a szívkatéterezés során esetlegesen fellépő szövődmények (pl.: helyi vérzés, koszorúér-repedés, embólia).

A Cardio-CT vizsgálat előnyei

E

A Cardio-CT teljes képet ad a szívről és a szívkoszorúerek rendszeréről

Közel 100 %-os biztonsággal képes kizárni a koszorúér-szűkületet; információt ad az erek belső állapotáról, a szív vénás rendszeréről, a szív összehúzó képességéről.
E

Képes a koszorúerek rendellenes fejlődésének kimutatására

Megmutatja az erekben a szűkületek, elzáródások típusát, helyét és mértékét is.
E

A Cardio-CT nem igényel kórházi bennfekvést

A páciens normális napi aktivitását alig zavarja a mindössze pár perces vizsgálat.
E

Fájdalommentes, nem jelent megterhelést a vizsgált személy számára

E

Az eljárás terhelés nélkül a szív nyugalmi állapotában is képes kimutatni a rendellenességeket

Cardio-CT Magánfinanszírozás

A Cardio-CT vizsgálat díja 160.000 Ft, függetlenül attól, hogy orvosa kérte azt betegének, vagy a páciens saját elhatározásából kéri. A vizsgálati díj adómentes.

Kinek van szüksége előzetes konzultációra?
Az előzetes konzultációra minden Cardio-CT vizsgálat előtt sor kerül, függetlenül attól, hogy azt orvosa kérte-e Önnek. Az előzetes konzultáció fizikális vizsgálatból azaz vérnyomásmérősből, EKG vizsgálatból, és a korábbi orvosi dokumentáció áttanulmányozásából áll.

Amennyiben orvosunk javaslatára az Ön esetében a Cardio-CT nem végezhető el, az orvosi konzultáció költsége – 15.000 Ft – az Ön által befizetett 160.000 Ft-os vizsgálati díjból levonásra kerül. A különbözetet – 145.000 Ft-ot – a helyszínen készpénzben visszafizetjük Önnek.

Egészségpénztári finanszírozás

Központunkban a CARDIO-CT vizsgálat finanszírozható egészségpénztárakon keresztül, melynek tagja maga a páciens, vagy közeli családtagja.

Az egészségpénztáron keresztül történő finanszírozásnak jelentős előnye, hogy a vizsgálat díjának akár 20%-a visszaigényelhető a személyi jövedelemadóból! Az egészségpénztári finanszírozással kapcsolatban további információkért kérjük, forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

Dr. Kerecsen Gábor

főorvos, kardiológus szakorvos

Vizsgálat ára

160.000 Ft

Kérjen időpontot!

Telefonon munkanapokon 8.00 és 18.00 óra között a +36 1 505 8888-as telefonszámon, vagy weboldalunkon keresztül!

A gyógyulás

a pontos diagnózissal kezdődik

Jelentkezzen be vizsgálatainkra online!
Regisztrációt követően közvetlenül tud időpontot foglalni új rendszerünkön keresztül!