Cardio-CT ajándék Tüdő CT vizsgálattal!

Cardio-CT vizsgálata mellé mostantól ingyenes tüdő-CT vizsgálat jár! Kérje ingyenesen bejelentkezéskor!

Cardio-CT vizsgálat

A vizsgálat negatív eredménye 97-99%-os valószínűséggel kizárja a koszorúér-betegség (vagy infarktus) lehetőségét!

Központunkban működik az ország egyik legmodernebb sokszeletes CT berendezése (Somatom Drive Dual Source CT 2×128 szelet 2 sugárforrással), amely a milliméternél is vékonyabb szeletekben készít képeket szívről. Az így elkészült képsorozatból a készülék képes három dimenzióban megjeleníteni a szívet és a koszorúereket.

vizsgálat biztonságos, hiszen alkalmazásával elkerülhető a szívkatéterezés során esetlegesen fellépő szövődmények (pl.: helyi vérzés, koszorúér-repedés, embólia).

Kardiológus szakorvosunk

  • részletesen elemzi a Cardio-CT vizsgálati eredményét,
  • felvázolja a kezelési lehetőségeket

A Cardio-CT vizsgálat előnyei

  • A Cardio-CT teljes képet ad a szívről és a szívkoszorúerek rendszeréről Közel 100 %-os biztonsággal képes kizárni a koszorúér-szűkületet; információt ad az erek belső állapotáról, a szív vénás rendszeréről, a szív összehúzó képességéről.
  • Képes a koszorúerek rendellenes fejlődésének kimutatására Megmutatja az erekben a szűkületek, elzáródások típusát, helyét és mértékét is.
  • A Cardio-CT nem igényel kórházi bennfekvést A páciens normális napi aktivitását alig zavarja a mindössze pár perces vizsgálat.
  • Fájdalommentes, nem jelent megterhelést a vizsgált személy számára
  • Az eljárás terhelés nélkül a szív nyugalmi állapotában is képes kimutatni a rendellenességeket

Egészségpénztári finanszírozás

Központunkban a CARDIO-CT vizsgálat finanszírozható egészségpénztárakon keresztül, melynek tagja maga a páciens, vagy közeli családtagja. Az egészségpénztáron keresztül történő finanszírozásnak jelentős előnye, hogy a vizsgálat díjának akár 20%-a visszaigényelhető a személyi jövedelemadóból! Az egészségpénztári finanszírozással kapcsolatban további információkért kérjük, forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

Dokumentumok

Lelet kiadása:

Átlagos leletezési idő 3-5 munkanap, azonban a lelet elkészülésének várható idejéről a helyszínen tájékoztatjuk.

084-calendar
Jelentkezzen be vizsgálatainkra, online időpontfoglalónk segítségével!

Időpontfoglalás