COVID-19 szerológiai MEGBÍZHATÓ gyorsteszt

» helyszíni tesztelés a Pozitron-Diagnosztika Központban! «

A betegség leggyakoribb tünetei

Száraz köhögés

LÁZ

Légszomj

Szagló- és ízlelő képesség romlása

A teszt elvégeztetésével
megtudhatja, hogy

fertőzött-e jelenleg, vagy
 korábban már átesett-e a fertőzésen.

 

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mikor érdemes elvégeztetni a tesztet?
A Covid-19 gyorstesztet abban az esetben célszerű elvégeztetni:

  • Ha Ön vélhetően vagy bizonyítottan kapcsolatba került igazolt koronavírusos pácienssel.
  • Ha Ön egészséges, de magas rizikójú emberekkel kénytelen érintkezni.
  • Ha átesett a közelmúltban influenzaszerű betegségen
Hol történik a teszt elvégzése?
A tesztelést a Pozitron-Diagnosztika Központ egy teljesen elszeparált, erre a célra kialakított helyiségében végezzük. Külön útvonalat biztosítottunk a tesztre érkező páciensek számára, hogy véletlenül se érintkezzen más betegekkel. A kaputól útbaigazító táblák segítik Önt abban, hogy könnyen megtalálja a vizsgálati helyiséget.
Mennyibe kerül?
  A bejelentkezés gombra kattintva láthatja a vizsgálat árát. Több teszt együttes vásárlása esetén kedvezményes árat biztosítunk.
Mi történik a teszt elvégzése után?
Amint az asszisztens azt mondja, hogy végeztek, Önnek nincs további tennivalója azon kívül, hogy a lehető legrövidebb úton egyenesen haza, vagy a tartózkodási címére menjen. Ez azért fontos, mert ha esetleg kiderül, hogy pozitív a teszt eredménye, Ön bárkinek továbbadhatja a környezetében.
Egy negatív teszt biztosan kizárja a koronavírus fertőzést?

A negatív eredmény a teszt esetében azt mutatja, hogy a teszt elvégzése előtt kb. 5-7 nappal Ön nem volt fertőzött. Az azóta eltelt időben azonban találkozhatott koronavírusos beteggel, így a kontaktus miatt mindenképpen javasolt egy második teszt elvégzése is az érintkezést követő nagyjából egy hét elteltével.

Mikor és hogyan kapom meg az eredményt?
Az eredményt Ön a bejelentkezéskor rögzített email címére fogja megkapni, a helyszínem semmilyen eredményt nem közlünk. Mivel mikrobiológus szakorvos hitelesíti a vizsgálat eredményét, Ön egy teljesen hivatalos, írásos leletet fog kézhez kapni.
Hogyan történik a tesztelés?
Ön az előre egyeztetett időpontban megérkezik a Központunkba. Feltétlenül kérjük, hogy a vizsgálatra arcmaszkban érkezzen. A belépéskor az ajtó mellett egy kézfertőtlenítő készülékben a kezeit fertőtleníteni szükséges. Ezután a tesztelést végző asszisztens megméri a homlokán a testhőmérsékletét. Egyeztetik az előzőleg rögzített adatokat, és ha minden rendben van, az egyik ujjbegyét fertőtlenítés után egy apró tűvel megszúrja, ez teljesen fájdalommentes. Egy vékony csövön keresztül egy minimális mennyiségű vért szív fel, amit a tesztkazettára cseppent. Ezután a reagens oldatot is rácseppenti a tesztre. Ezután Ön otthonába távozhat.
Mi az a szerológiai teszt?
Az általunk használt Cellex COVID-19 IgM/IgG gyorsteszt a szerológiai, immunológiai gyorstesztek csoportjába tartozik. Ezzel a teszttel a szervezettel érintkezésbe lépő vírusra adott immunválaszt mutatják ki (immunglobulinokat). Egy korai IgM és egy későbbi IgG immunválaszt mérnek egyszerre.
Hogy lehetséges, hogy egy családon belül van, akinek pozitív és van akinek negatív lett a teszt eredménye, ha együtt élnek? Nem lehet, hogy nem jó a teszt?
Nem tudjuk a pontos okát, de orvosilag az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy léteznek olyan emberek, akik hatványozottabban fertőznek (szuperfertőzők), és lehetnek a másik oldalon olyan emberek, akik a fertőzéssel szemben fogékonyabbak vagy éppen kevésbé fogékonyak. Ez bármilyen betegség esetén igaz lehet. Nem biztos, hogy egy influenzás ember megfertőzi az egész családját, de az is lehet, hogy akit megfertőz vele, az sokkal súlyosabb állapotba kerül.

Tesztünk amerikai gyártmányú

ÁRAK

1 fő
egyidejű szűrése

2 vagy több fő
egyidejű szűrése, vagy
megismételt vizsgálat esetén

p

Kontroll vizsgálat

Az első teszt elvégeztetését követően 7-8 napon belül javasolt megismételni a tesztet.
A megismételt teszt ára 14.000 Ft / fő.

Kérjük vegye figyelembe,

hogy jelen helyzetre való tekintettel a fizetés kizárólag ONLINE BANKKÁRTYÁS fizetéssel vagy ÁTUTALÁSSAL történik. Helyszíni készpénzes vagy bankkártyás fizetésre NINCS LEHETŐSÉG!

BEJELENTKEZÉS

Bejelentkezés 2 féle módon történhet:

Telefonon

+36 1 505 8888-as
telefonszámon

Online

az időpontfoglaló rendszeren
keresztül.

Elérhetőségek

Pozitron-Diagnosztika Központ

1117 Budapest, Hunyadi János út 9-11.

FONTOS INFORMÁCIÓK

Csak tünetmentes vagy enyhe tünetekkel rendelkező pácienseket vizsgálatát végezzük!

18 év alatti pácienseket nem áll módunkban fogadni! 

 

Tesztünk amerikai gyártmányú

fontos tudnivalók
– a parkolással kapcsolatban

Tisztelt Páciens!

Amennyiben Ön gépjárművel érkezik koronavírus teszt elvégzése miatt a Pozitron Diagnosztika Központba, fontos tudnia az alábbiakat:

Intézményünk területén nem parkolhat, erre a célra a Központunkkal szomszédos volt Caola ipartelepen, kijelölt parkolóban hagyja az autóját.

A mellékelt képek alapján gyalog kell a Pozitron Diagnosztika Központba átsétálnia. Amikor a Pozitron területére ér, kérjük ne lépjen be az épületbe a fotocellás ajtón át, hanem a kaputól balra, a tujasor és az épület közötti járdán fáradjon a ház hátsó részéhez, ahol egy üveges ajtónál kell jelentkeznie a teszt elvégzésére.

Az útvonalon végig táblák segítik Önt!

Nagyításhoz kattintson a képre!

Nagyításhoz kattintson a képre!

Nagyításhoz kattintson a képre!

Elérhetőségek

Pozitron-Diagnosztika Központ

1117 Budapest, Hunyadi János út 9-11.

Pozitron-Diagnosztika Kft. © 2020 | Minden jog fenntartva!  |  Adatkezelési Tájékoztató